Laddbox för företag

Kraften att växa - Ladda ditt företags framtid

Laddboxar som tar ditt företag längre

I en tid då allt fler företag övergår till eldrivna fordon, blir behovet av pålitliga och effektiva laddlösningar allt viktigare. Våra laddboxar är designade för att möta detta behov genom att erbjuda snabb och säker laddning för hela din företagsflotta.

Välj våra laddboxar för att säkerställa att din företagsflotta alltid är laddad och redo att möta dagens och morgondagens utmaningar.

Maximera effektiviteten med smarta laddboxar

Våra smarta laddboxar tar laddning av företagsfordon till en helt ny nivå av effektivitet och bekvämlighet. Genom att utrusta din verksamhet med smarta laddboxar får du tillgång till funktioner som fjärrstyrning, schemaläggning av laddtider och realtidsövervakning av laddningsstatus.

Dessutom bidrar funktionen för energihantering till att fördela strömmen effektivt mellan flera laddboxar, vilket optimerar laddningskapaciteten utan att överbelasta ditt företags elnät. Investera i smarta laddboxar för att dra nytta av maximal effektivitet och minimera driftskostnaderna för din företagsflotta.

laddbox företag, elbilsladdning, ladda elbil, elbil, laddstolpe, laddstation 1

Fördelar med laddbox för elbilar

Smart laddning, smartare affärer - Laddboxar för företaget

Ökad attraktivitet för anställda och kunder

Genom att erbjuda laddstationer på företaget ökar ni inte bara er attraktivitet som arbetsgivare för anställda med elbilar, utan lockar även till sig miljömedvetna kunder. Det signalerar ett starkt engagemang för hållbarhet och miljövänliga initiativ, vilket stärker ert varumärke och bidrar till en positiv företagsimage.

Kostnadseffektivitet

Installation av laddboxar kan leda till betydande ekonomiska besparingar över tid. För företag med en egen fordonsflotta innebär detta en minskning av driftskostnader tack vare lägre utgifter för bränsle. 

Bidrar till miljökrav och hållbarhetsmål

Att investera i laddboxar för elbilar är ett konkret steg mot att minska ert företags koldioxidavtryck och stödja övergången till förnybar energi. Detta stöder inte bara de globala målen för hållbar utveckling utan även specifika miljömål inom er bransch.

zaptec go, elbilsladdning, laddbox, laddstation, laddbox elbilsladdning, elbil, laddstation,
Really excellent service! All in all in very satisfied. Totally will recommend to all.
Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.
En leverantör som gör det där extra, installation med hög kvalitet till bra pris. Rekommenderas!
Photonic installerade solpaneler hos mig i somras. Snabbt montage av trevliga montörer. Ser fram emot solens strålar och egenproducerad el till våren och sommaren.
Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.
Lämna dina uppgifter så berättar vi mer och tar fram en kostnadsfri offert
Intresseformulär Privat

Varför välja Photonic för laddboxar till företaget?

Att välja rätt leverantör för laddboxar är avgörande för att säkerställa en effektiv, tillförlitlig och hållbar laddningslösning för ditt företag. Photonic Power Systems utmärker sig som den optimala partnern av flera anledningar:

Exceptionell kundservice

Vår kundservice är oöverträffad. Från den initiala konsultationen till installation och efterföljande support, är Photonic dedikerat till att erbjuda en exceptionell serviceupplevelse. Vi är här för att svara på era frågor, lösa eventuella problem och se till att ni får ut mesta möjliga av er investering.

Anpassade lösningar

Ingen verksamhet är den andra lik. Därför erbjuder Photonic skräddarsydda laddlösningar som är anpassade efter just ditt företags unika behov och förutsättningar. Oavsett om ni behöver en enkel laddstation eller ett komplext nätverk av laddboxar, kan vi utforma en lösning som passar perfekt.

Kostnadseffektivitet

Photonic strävar efter att göra hållbar energi tillgänglig och prisvärd för alla företag. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra laddboxar, samtidigt som vi hjälper er att maximera de ekonomiska fördelarna genom lägre driftskostnader och potentiella skatteförmåner.

laddbox företag, elbilsladdning, ladda elbil, elbil, laddstolpe, laddstation

Vanliga frågor & svar

En laddbox är en stationär enhet som tillhandahåller el för att ladda elbilar. Till skillnad från standarduttag erbjuder laddboxen snabbare och säkrare laddning med möjlighet att hantera högre strömstyrkor på ett effektivt sätt.

Denna ström kan sedan användas i ditt hem för att driva elektriska apparater eller lagra överskottsenergi i batterier.

Installation av laddboxar på företaget erbjuder flera fördelar, inklusive att attrahera och behålla miljömedvetna kunder och anställda, minska företagets koldioxidavtryck, och potentiellt sänka driftskostnaderna genom att använda elbilar i företagsflottan.

Att välja rätt laddbox beror på flera faktorer, såsom antalet fordon som behöver laddas, typen av fordon, tillgänglig infrastruktur och budget. Det är viktigt att konsultera med en expert som kan hjälpa till att utvärdera era specifika behov och rekommendera lämpliga lösningar.

Ja, vi erbjuder skräddarsydda laddlösningar som är anpassade efter företagets unika behov och förutsättningar. Detta inkluderar allt från val av laddboxar till installation och integrering med befintlig infrastruktur.

Kostnaden för att installera en laddbox varierar beroende på modell, antal enheter och installationskomplexitet. Många leverantörer erbjuder dock konkurrenskraftiga priser och det finns ofta statliga subventioner eller skattelättnader att tillgå för företag som investerar i laddinfrastruktur.

De flesta moderna laddboxar kräver minimalt underhåll. Det är dock viktigt att regelbundet kontrollera och rengöra enheterna samt uppdatera mjukvaran för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

Kontakta oss så hjälper vi dig att avgöra vilket system som bäst passar dina behov.