Om oss

Photonic: Kraften av solen, i dina händer

Det här är Photonic Power Systems

Photonic Power Systems Sweden AB projekterar, installerar och driftsätter helhetslösningar inom solenergi. Utöver detta levererar vi även laddstolpar och andra tekniska lösningar för att optimera er elförbrukning.

Våra projekt är både stora och små, för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företagskunder. Vi har egen personal för alla de olika stegen i ett projekt med solceller. Allt från ingenjörer för energikalkyler och lastberäkningar, till montörer och elektriker för installation och driftsättning. Vi sköter också kontakter med myndigheter och elnätsbolagen.

Vi är helt enkelt din helhetsleverantör – inga projekt är för små eller för stora.

Photonic Power Systems AB är en stolt del av koncernen Rånäs Bruk.

Really excellent service! All in all in very satisfied. Totally will recommend to all.
Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.
Photonic installerade solpaneler hos mig i somras. Snabbt montage av trevliga montörer. Ser fram emot solens strålar och egenproducerad el till våren och sommaren.
Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.
Snabb leverans, från förfrågan till fungerande paneler på 3 månader. Allt fungerar men vi har fortfarande en del i anläggningen som behöver bytas pga. felleverans.