Solceller i Norrtälje

Skapa din egen energi i Norrtälje med Photonic

Söker du solceller i Norrtälje?

Photonic är ditt lokala solcellsbolag för solceller i Norrtälje och Åkersberga!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att producera din egen förnybara energi och minska din energiförbrukning.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa solceller i Norrtälje kommun till rimliga priser. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att spara pengar på sin energiräkning och samtidigt minska sin klimatpåverkan.

Våra solcellssystem och solpaneler är utformade för att passa olika typer av fastigheter och vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Vi har också ett team av erfarna installatörer som kan hjälpa dig med allt från design och installation till underhåll och reparation av din solcellsanläggning.

Solceller norrtälje, sol

Varför välja Photonic för solceller i Norrtälje?

Att välja rätt partner för dina solceller i Norrtälje är avgörande för en lyckad solcellsinstallation. Här är anledningarna till att Photonic är det bästa valet:

Vi finns i Norrtälje

Vi finns lokalt och nära dig på Storstensvägen 2, 761 53 Norrtälje. Här hittar ni våra kunniga solcellsexperter och vårt unika showroom för solceller, växelriktare och solcellsbatterier

Kundfokus & support

Vi sätter alltid kunden först, från första kontakt till långsiktig support och underhåll, för att säkerställa din tillfredsställelse och att din anläggning fungerar som den ska. Vill du ha hjälp med din anläggning? Kontakta oss här

Solceller är ett smart val i Norrtälje

I Norrtälje, med dess unika skärgårdsklimat och natursköna landskap, finns det fantastiska möjligheter att utnyttja solens kraft. Photonic har mångårig erfarenhet av att anpassa solceller i Norrtälje till just dina behov, oavsett om du bor i stadsnära områden eller i mer avlägsna delar av regionen.

Vårt team av experter är specialiserade på att designa, installera och underhålla solcellsanläggningar som maximerar energiproduktionen, oavsett väderförhållanden.

Med Photonic får du inte bara tillgång till marknadens ledande solcellspaneler och växelriktare; du får också en partner som står vid din sida genom hela processen. Från den första konsultationen till den färdiga installationen och vidare underhåll, säkerställer vi att din övergång till solenergi blir så smidig och givande som möjligt.

solpaneler i Norrtälje, solceller norrtälje
Lämna dina uppgifter så berättar vi mer och tar fram en kostnadsfri offert
Intresseformulär Privat

Fördelar med solceller i Norrtälje

Miljövänlig el med en solcellsanläggning

Spara pengar med solceller

Solceller och solpaneler i Norrtälje kan minska dina elkostnader och är god ekonomisk investering. Avkastningen på våra solcellsanläggningar är ca 10-15% årligen.

Producera förnybar el

Solenergi är en förnybar energikälla som inte ger upphov till utsläpp av växthusgaser. Genom att använda solceller och solpaneler bidrar du till en mer hållbar planet.

Solceller ökar fastighetsvärdet

En installation av en solcellsanläggning kan öka värdet på din fastighet, vilket kan vara en fördel när du eventuellt säljer den i framtiden.

Norrtälje har flest soltimmar i hela Sverige

Visste du att Norrtälje har flest soltimmar i hela Sverige?

Svenska Högarna i Stockholms nordostligaste skärgård har haft flest soltimmar i Sverige under 2023. Totalt 415 soltimmar, enligt SMHI.

QCELLS Solpanel solceller, solpaneler, solenergi
Really excellent service! All in all in very satisfied. Totally will recommend to all.
Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.
Photonic installerade solpaneler hos mig i somras. Snabbt montage av trevliga montörer. Ser fram emot solens strålar och egenproducerad el till våren och sommaren.
Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.
Snabb leverans, från förfrågan till fungerande paneler på 3 månader. Allt fungerar men vi har fortfarande en del i anläggningen som behöver bytas pga. felleverans.

Vanliga frågor & svar

Solceller för husägare fungerar genom att omvandla solenergi till elektricitet. Solcellerna består av halvledare material, som ofta är silikon, som absorberar solljus och genererar en elektrisk ström.

Denna ström kan sedan användas i ditt hem för att driva elektriska apparater eller lagra överskottsenergi i batterier.

Ja, Norrtälje är en utmärkt plats för solceller tack vare dess geografiska läge och antal soltimmar.

Photonic’s expertis inom lokala förhållanden säkerställer att ditt solcellssystem är optimerat för bästa möjliga prestanda.

Kostnaden för att installera solceller varierar beroende på systemets storlek och din fastighets specifika förutsättningar.

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att ge dig en skräddarsydd offert baserad på dina behov.

 

 

Återbetalningstiden för en solcellsanläggning i Norrtälje kan variera, men med nuvarande subventioner och elpriser brukar den ligga mellan 6 till 12 år.

Efter detta kan du njuta av nästan gratis el under systemets återstående livslängd.

Det kan vara fördelaktigt att se över och eventuellt ändra ditt elavtal när du installerar solceller i Norrtälje.

När du köper solceller av oss ger vi dig råd om hur du bäst anpassar ditt elavtal för att maximera besparingarna från din solcellsanläggning.

Installation av solceller i Norrtälje har visat sig öka fastighetsvärdet. Solceller ses som en attraktiv tillgång för energimedvetna köpare och kan göra din fastighet mer eftertraktad på marknaden.

Vi har samarbete med House Mäklarbyrå i Norrtälje för att upprätta en fastighetsvärdering åt er när solcellsanläggningen är installerad och driftsatt.

Bor du i Norrtälje?

Vill du veta vad du kan spara med Solceller?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss snart!

Popup Norrtälje