Laddbox för villa

Energi för vägen, komfort för livet.

Laddboxar - En smart elbilsladdning

Hos Photonic Power Systems hittar du den perfekta laddboxen som tar din elbilsladdning till nästa nivå. Oavsett om du söker effektivitet i kompakt format eller behöver kraftfull snabbladdning, erbjuder vi lösningar som överträffar förväntningarna.

Våra laddboxar säkerställer att din elbil alltid är laddad och redo, vilket ger dig friheten att njuta av livet utan avbrott. Låt oss hjälpa dig att hitta den laddbox som passar just dina behov och bidrar till en smidigare vardag.

Användarvänliga laddboxar

Med Photonic Power Systems blir elbilsladdning enklare än någonsin. Våra laddboxar är utformade för att vara användarvänliga från installation till daglig användning.

Med enkla steg och tydliga instruktioner är det lätt att få igång din laddbox, och vår dedikerade kundsupport står redo att assistera om du har några frågor. Välj enkelhet och kvalitet – välj en laddbox som gör din elbilsladdning bekymmersfri.

En modern elbil står parkerad på en bostadsuppfart, inkopplad i en laddbox för villa. Scenen utspelar sig i ett kvarter med hus och en mjuk, varm soluppgång eller solnedgång synlig i bakgrunden, vilket framhäver bekvämligheten med elbilsladdning i vardagen.

Fördelar med laddbox för elbilar

Snabbladdat. Miljösmart. Alltid redo.

Snabbladdning med laddbox

En laddbox för elbilar erbjuder betydligt högre laddningshastighet jämfört med att ladda direkt via ett vanligt vägguttag. Detta innebär att du kan minska tiden det tar att ladda din elbil betydligt, vilket gör det enklare och mer bekvämt att hålla din bil laddad och redo för användning.

Säker elbilsladdning

Laddboxar är specifikt designade för att hantera de höga strömmar som krävs för elbilsladdning, vilket minskar risken för elbränder och skador på elsystemet i ditt hem. De är utrustade med flera säkerhetsfunktioner, såsom överströmsskydd och jordfelsbrytare, vilket gör dem till ett säkrare alternativ för att ladda din elbil.

Smart Teknologi

Många moderna laddboxar kommer med inbyggd smart teknologi som möjliggör fjärrstyrning och schemaläggning av laddning via en smartphone-app. Detta ger dig flexibiliteten att ladda din bil under tider med lägre elpriser eller när elproduktionen är som grönast. Dessutom kan du enkelt övervaka laddningsprocessen och se detaljerad statistik över din elbils energiförbrukning.

En elegant, svart rektangulär laddstation för elfordon med ett cirkulärt stickkontakt i mitten. Enheten har en enkel, modern design, med en liten logotyp "Zaptec" i det nedre högra hörnet. Idealisk som en Zaptec Go eller laddbox för villa, dess höljessidor har en lätt räfflad textur för extra grepp.
Really excellent service! All in all in very satisfied. Totally will recommend to all.
Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.
En leverantör som gör det där extra, installation med hög kvalitet till bra pris. Rekommenderas!
Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.
Snabb leverans, från förfrågan till fungerande paneler på 3 månader. Allt fungerar men vi har fortfarande en del i anläggningen som behöver bytas pga. felleverans.
Lämna dina uppgifter så berättar vi mer och tar fram en kostnadsfri offert
Intresseformulär Privat

Varför välja Photonic för laddboxar?

Att välja rätt leverantör för din laddbox är avgörande för att få en smidig, effektiv och säker laddningsupplevelse för din elbil. Här är några anledningar till varför Photonic står ut som det bästa valet för dina laddboxbehov:

Användarvänlighet

Användarvänlighet står i centrum för Photonic, och vi utformar våra laddboxar med slutanvändaren i åtanke. Från enkel installation till intuitiva användargränssnitt och smarta funktioner som appstyrning och schemaläggning, gör våra laddboxar elbilsladdning till en enkel och bekymmersfri process.

Exceptionell Kundsupport

Vår kundsupport är oöverträffad, med ett team av experter redo att erbjuda hjälp och rådgivning när du behöver det. Oavsett om det gäller val av rätt laddbox, installationsprocessen eller efterföljande service, är Photonic här för att stödja dig på varje steg på vägen.

Kostnadseffektivitet

Photonic erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra laddboxar utan att kompromissa med kvalitet eller funktion. Vi tror på att göra elbilsladdning tillgänglig för alla och arbetar ständigt för att erbjuda prisvärda lösningar för våra kunder.

En svart laddkontakt för elfordon sätts in i en snygg, rektangulär väggmonterad laddbox för villa med en blå ljusring runt uttaget. Installationen är installerad på en betongyta, flankerad av träpaneler. Skuggor från naturligt ljus är synliga.

Vanliga frågor & svar

En laddbox är en dedikerad enhet för laddning av elbilar som erbjuder snabbare och säkrare laddning jämfört med standard eluttag. Till skillnad från att plugga in din elbil direkt i ett hushållsuttag, är laddboxar utrustade med teknik som optimerar laddningsprocessen och skyddar både ditt elsystem och bilens batteri.

Denna ström kan sedan användas i ditt hem för att driva elektriska apparater eller lagra överskottsenergi i batterier.

De tre huvudsakliga fördelarna med att ha en egen laddbox inkluderar ökad laddningshastighet, högre säkerhetsnivåer och tillgång till smarta laddningsfunktioner. En laddbox gör det möjligt att effektivt ladda din elbil över natten, säkerställer att laddningen sker inom säkra elektriska parametrar och kan ofta fjärrstyras för att optimera laddningstider och kostnader.

När du väljer laddbox bör du överväga din elbils specifika laddningskapacitet, dina dagliga körbehov och eventuella framtida elbilsinköp. Se till att laddboxen är kompatibel med din bil och att den har rätt kapacitet för att möta dina behov. Det kan också vara värt att överväga modeller med smarta laddningsmöjligheter för ytterligare flexibilitet.

Ja, det rekommenderas starkt att laddboxen installeras av en kvalificerad elektriker. Korrekt installation säkerställer att din laddbox fungerar säkert och effektivt och uppfyller alla gällande elektriska regler och standarder. Detta hjälper också till att undvika potentiella säkerhetsrisker.

De flesta moderna laddboxar använder en standardiserad kontakt som är kompatibel med de flesta elbilar på marknaden. Det är dock viktigt att kontrollera att din laddbox stödjer den specifika laddningsstandarden för din elbil för att garantera kompatibilitet.

Installation av en laddbox kan medföra en initial kostnad för inköp och installation, men över tid kan den minska din totala energikostnad genom mer effektiv laddning. Vad gäller din elanvändning, kan smarta laddboxar programmeras att ladda under lågtrafikperioder när elpriset är lägre, vilket ytterligare optimerar dina kostnader.

Kontakta oss så hjälper vi dig att avgöra vilket system som bäst passar dina behov.