Solhybrider

Kombinerar solenergi med bergvärmepumpsteknik

Vad är en Solhybrid?

En solhybrid är en innovativ lösning som kombinerar solenergi med bergvärmepumpsteknik. Genom att utnyttja solpaneler inte bara för att producera el utan även för att driva en värmepump, optimeras energiutnyttjandet för både el- och värmeproduktion.

Detta system möjliggör en effektivare användning av förnybar energi och erbjuder en hållbar lösning för energiförsörjning.

Solhybriden från Samster är en smart konceptlösning som kombinerar solpanelsteknik med värmepumpar för energioptimering. Den utnyttjar kalla solpaneler kopplade till bergvärmepumpar för att producera både el och värme effektivt.

Denna metod ökar solpanelernas verkningsgrad och ger bättre avkastning över tid, samtidigt som den lagrar överskottsenergi för senare användning. Solhybrider erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella solpaneler, inklusive bättre prestanda på värmepumpar och ökad elproduktion.

För mer detaljer, besök Samster

Närbild som visar händer som försiktigt rör vid ytan på en solpanel. Panelens blå rutmönster visas tydligt, vilket indikerar att den håller på att inspekteras eller installeras. Bilden visar användningen av Solhybrider samster och solenergiteknik.
Really excellent service! All in all in very satisfied. Totally will recommend to all.
Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.
En leverantör som gör det där extra, installation med hög kvalitet till bra pris. Rekommenderas!
Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.
Snabb leverans, från förfrågan till fungerande paneler på 3 månader. Allt fungerar men vi har fortfarande en del i anläggningen som behöver bytas pga. felleverans.

Fördelar med solhybrider

Fördelarna med solhybrider inkluderar en signifikant minskning av energikostnader, högre effektivitet i energiproduktion och en långsiktig lösning för hållbar energiförsörjning.

Dessa system är särskilt utformade för att maximera utnyttjandet av förnybara energikällor, vilket leder till minskade koldioxidutsläpp och en positiv inverkan på miljön. Solhybrider erbjuder även en utmärkt avkastning över tid, vilket gör dem till en värdefull investering för framtiden.

Stolt återförsäljare till Solhybrider från Samster

Photonic står stolt som återförsäljare och samarbetspartner till Samster, vilket förstärker vårt åtagande att erbjuda ledande lösningar inom solenergi. Detta samarbete möjliggör för oss att erbjuda våra kunder avancerade solhybridlösningar som kombinerar det bästa av solenergi och bergvärmepumpsteknik.

Genom att samarbeta med Samster kan vi säkerställa att våra kunder får tillgång till innovativa och hållbara energilösningar som bidrar till en grönare framtid.

Kontakta oss för mer information om hur du kan anpassa din solcellsanläggning soll solhybrider.

Lämna dina uppgifter så berättar vi mer och tar fram en kostnadsfri offert
Intresseformulär Privat