Solcellsbatteri för villa

Spara energi, spara pengar - med solcellsbatterier​

Kraftfulla solcellsbatterier för alla hem

I takt med att världen rör sig mot en mer hållbar och grönare framtid, står solcellsbatterier i centrum för denna revolution.

Våra solcellsbatterier är inte bara en kraftkälla; de är nyckeln till att låsa upp den fulla potentialen av dina solceller. Genom att lagra överskottsenergi för användning när solen inte skiner, garanterar våra batterisystem att ditt hem förblir upplyst och energieffektivt dygnet runt.

Upptäck hur våra solcellsbatterier kan transformera ditt sätt att använda energi.

Installera solcellsbatteri – sänk din elkostnad

Investeringen i solcellsbatterier är inte bara bra för planeten – det är också ekonomiskt fördelaktigt för dig. Genom att minska ditt behov av köpt el från nätet, kan du se dina energikostnader minska markant över tid.

Dessutom kan överskottsenergin som ditt solcellsbatteri lagrar säljas tillbaka till elnätet i många områden, vilket ger en ytterligare inkomstkälla. Starta din resa mot lägre energikostnader idag med våra solcellsbatterier.

solcellsbatteri qcells, batterilagring, Solcellsbatterier fastighet, batterilagring, solceller

Fördelar med solcellsbatterier

Ta del av solens kraft med en solcellsanläggning

Lagra överskottsel

Solcellsbatterier ger dig möjligheten att bli mer självförsörjande när det gäller din energiförbrukning. Detta är inte bara ekonomiskt fördelaktigt, utan bidrar också till en större säkerhet genom att du är mindre beroende av externa energikällor.

Sänkta elkostnader

En av de mest lockande fördelarna med solcellsbatterier är potentialen att drastiskt minska dina månatliga energikostnader. Eftersom du kan använda din lagrade solenergi istället för att köpa el från nätet, kan du se en signifikant minskning av dina elräkningar.

Solcellsbatterier ökar fastighetsvärdet

Fastigheter utrustade med solcellsbatterier och solpaneler är ofta mer attraktiva på fastighetsmarknaden. Potentialen för lägre energikostnader kan öka ditt fastighetsvärde och locka till sig miljömedvetna köpare.

Statliga stöd med Grön Teknik

Solcellsbatterier är berättigade till Grön Teknik-bidrag från Skatteverket. Detta medger en stark ekonomisk avkastning per investerat kapital.

solcellsbatteri qcells, batterilagring, Solcellsbatterier fastighet, batterilagring, solceller, produkt
Really excellent service! All in all in very satisfied. Totally will recommend to all.
Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.
En leverantör som gör det där extra, installation med hög kvalitet till bra pris. Rekommenderas!
Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.
Snabb leverans, från förfrågan till fungerande paneler på 3 månader. Allt fungerar men vi har fortfarande en del i anläggningen som behöver bytas pga. felleverans.
Lämna dina uppgifter så berättar vi mer och tar fram en kostnadsfri offert
Intresseformulär Privat

Varför välja Photonic för solcellsbatterier?

När det gäller att välja rätt partner för installation av solcellsbatterier, står Photonic Power Systems ut som det självklara valet. Här är anledningarna till varför du bör överväga Photonic för ditt nästa steg mot en hållbar energiframtid:

Skräddarsydda batterilösningar

Photonic erbjuder skräddarsydda solcellsbatterilösningar som är anpassade efter just dina energibehov och dina specifika önskemål. Vi tar oss tid att noggrant utvärdera ditt hem och din livsstil för att designa det mest effektiva systemet för dig.

Konkurrenskraftiga priser

Vi tror att hållbar energi ska vara tillgänglig för alla. Därför erbjuder Photonic konkurrenskraftiga priser på våra solcellsbatterier och installations tjänster. Vi arbetar även med olika finansieringsalternativ för att göra din övergång till solenergi så smidig och prisvärd som möjligt.

Support och underhåll

Vårt engagemang för dig slutar inte vid installationen. Photonic erbjuder omfattande efterföljande support och underhållstjänster för att säkerställa att ditt solcellsbatteri fungerar optimalt över tid. Vårt mål är att du ska kunna njuta av de fördelar som solenergi erbjuder, utan bekymmer.

En rad industriella batteri-enheter och kontrollpaneler monterade på en vägg i ett väl upplyst mekaniskt rum har solcellsbatterier. Utrustningen inkluderar ventilationskanaler och olika kablar, rör och digitala displayer, som indikerar ett komplext värme-, ventilations- och kylsystem.

Vanliga frågor & svar

Ett solcellsbatteri är en enhet som lagrar överskottselenergi producerad av dina solpaneler under dagtid. Denna lagrade energi kan sedan användas under kvällar och molniga dagar, vilket maximerar din användning av solenergi och minskar ditt beroende av elnätet.

Denna ström kan sedan användas i ditt hem för att driva elektriska apparater eller lagra överskottsenergi i batterier.

Solcellsbatterier fungerar genom att lagra överskottselenergi som genereras av solpanelerna under soliga timmar. När solpanelerna inte producerar el, till exempel på natten, kan det lagrade batteriet förse ditt hem med elektricitet. Detta system gör det möjligt att använda solenergi dygnet runt.

Ja, solcellsbatterier är miljövänliga eftersom de möjliggör en mer effektiv användning av förnybar solenergi. Genom att minska beroendet av fossila bränslen och elnätet bidrar solcellsbatterier till att minska utsläppen av växthusgaser.

Den genomsnittliga livslängden för ett solcellsbatteri varierar beroende på typ och kvalitet, men de flesta moderna batterier kan förväntas ha en livslängd på mellan 5 till 15 år. Regelbundet underhåll kan förlänga batteriets livslängd ytterligare.

Kostnaden för ett solcellsbatteri varierar beroende på storlek, kapacitet och tillverkare. Det är viktigt att överväga både initiala inköps- och installationskostnader samt potentiella långsiktiga besparingar på energikostnader när man överväger en investering.

Att välja rätt solcellsbatteri involverar att överväga din nuvarande och framtida energianvändning, tillgängligt utrymme för installation, budget och dina energimål.

Kontakta oss så hjälper vi dig att avgöra vilket system som bäst passar dina behov.