Solcellsbatteri för företag

Energi när du behöver den - Solcellsbatterier som jobbar för ditt företag

Smarta solcellsbatterier för företag

I en värld som alltmer strävar efter hållbarhet och gröna lösningar, spelar solcellsbatterier för företag en avgörande roll i denna ekologiska revolution. Våra avancerade solcellsbatterier är inte endast en källa till ren energi; de är den kritiska komponenten som frigör hela potentialen hos era solcellsanläggningar.

Genom att effektivt lagra överskottsenergi för användning vid solfria stunder, säkerställer våra solcellsbatterier att ert företags verksamhet fortsätter att vara belyst och energieffektivt utan avbrott.

Solcellsbatterier säkerställer fortsatt drift

Utforska hur installationen av ett solcellsbatteri för företag kan revolutionera ert sätt att hantera energi och sänka era elkostnader. Investeringen i solcellsbatterier gynnar inte bara miljön utan erbjuder även betydande ekonomiska fördelar.

Dessutom erbjuder möjligheten att sälja tillbaka lagrad överskottsenergi till elnätet en extra inkomstkälla för ert företag. Påbörja er resa mot minskade energikostnader redan idag med vårt utbud av solcellsbatterier för företag, och ta ett steg närmare en ekonomiskt och miljömässigt hållbar drift.

Ett modernt energilagringssystem för hem är monterat på en vit vägg. Installationen har två mindre batterienheter till vänster med kablar anslutna till en större centralenhet till höger. Centralenheten har en digital bildskärm i mitten, perfekt som ett solcellsbatteri för företag.

Fördelar med solcellsbatterier

Ta del av solens kraft med en solcellsanläggning

Lagra överskottsel

Solcellsbatterier för företag erbjuder en unik möjlighet att öka er självförsörjning inom energiförbrukning. Detta leder inte enbart till ekonomiska fördelar utan stärker även ert företags säkerhet genom minskat beroende av externa energileverantörer.

Reducerade driftkostnader

En av de mest tilltalande fördelarna med att investera i solceller för företag är den stora potentialen att minska era månatliga energikostnader betydligt. Genom att utnyttja solenergin som genereras av era egna solceller, istället för att förlita sig på el från nätet, kan ert företag uppleva en markant minskning av energiräkningarna.

Ökat fastighetsvärde med batterilagring

Fastigheter som är utrustade med solcellssystem är ofta mer attraktiva på marknaden. Möjligheten att erbjuda lägre driftskostnader gör ert företags fastighet mer eftertraktad bland miljömedvetna investerare och kan därmed öka fastighetens värde.

Två Q CELLS batterilagringsenheter visas mot en svart bakgrund. Enheten till vänster, som visar Q CELLS-logotypen, visas framifrån. Enheten till höger är i en vinklad sidovy och avslöjar dess dimensioner och en del av dess struktur - perfekt för alla solcellsbatterier för företag.
Really excellent service! All in all in very satisfied. Totally will recommend to all.
Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.
En leverantör som gör det där extra, installation med hög kvalitet till bra pris. Rekommenderas!
Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.
Snabb leverans, från förfrågan till fungerande paneler på 3 månader. Allt fungerar men vi har fortfarande en del i anläggningen som behöver bytas pga. felleverans.
Lämna dina uppgifter så berättar vi mer och tar fram en kostnadsfri offert
Intresseformulär Företag

Varför välja Photonic för solcellsbatterier?

När det gäller att välja rätt partner för installation av solcellsbatterier, står Photonic Power Systems ut som det självklara valet. Här är anledningarna till varför du bör överväga Photonic för ditt nästa steg mot en hållbar energiframtid:

Skräddarsydda batterilösningar

Photonic specialiserar sig på att erbjuda skräddarsydda batterilösningar som är noggrant anpassade efter ert företags unika energibehov och önskemål. Vi ägnar oss åt att utförligt analysera er verksamhets specifika krav för att utveckla det mest kostnadseffektiva systemet för just er.

Konkurrenskraftiga priser

Vi anser att tillgången till hållbar energi bör vara en möjlighet för alla företag. Därför erbjuder Photonic konkurrenskraftiga priser på våra solcellsbatterier och installations tjänster specifikt utformade för företagskunder. 

Support och underhåll

Vårt åtagande gentemot ert företag upphör inte efter installationen. Photonic tillhandahåller omfattande support- och underhållstjänster för att försäkra att ert batterisystem fungerar optimalt på lång sikt. Vårt mål är att ert företag obehindrat ska kunna dra nytta av solenergins fördelar, fri från eventuella bekymmer.

En rad industriella batteri-enheter och kontrollpaneler monterade på en vägg i ett väl upplyst mekaniskt rum har solcellsbatterier. Utrustningen inkluderar ventilationskanaler och olika kablar, rör och digitala displayer, som indikerar ett komplext värme-, ventilations- och kylsystem.

Vanliga frågor & svar

Ett solcellsbatteri är en enhet som lagrar elektricitet genererad från solpaneler under dagtid, vilket möjliggör användning av solenergi även när solen inte skiner. Detta bidrar till ökad energieffektivitet och minskat beroende av det traditionella elnätet.

Solcellsbatterier erbjuder flera fördelar för företag, inklusive minskade energikostnader genom lagring av egenproducerad solenergi, ökad energisäkerhet och bidrag till ett mer hållbart företagande. Dessutom kan överskottsenergi säljas tillbaka till elnätet, vilket kan generera ytterligare inkomster.

Ja, även om initiala kostnaden kan vara hög, leder investeringen i solcellsbatterier ofta till betydande besparingar på energikostnader över tid. Många länder erbjuder dessutom subventioner, skattelättnader eller andra ekonomiska incitament som kan minska den totala investeringskostnaden.

Storleken på solcellsbatteriet beror på flera faktorer, inklusive ert företags energiförbrukning, den energi som era solpaneler förväntas generera, och hur mycket energi ni vill kunna lagra. En detaljerad energianalys utförd av en expert kan hjälpa till att bestämma den optimala storleken för ert specifika behov.

Solcellsbatterier kräver minimalt underhåll, men regelbunden kontroll rekommenderas för att säkerställa att systemet fungerar optimalt. Detta kan innefatta inspektion av batteriernas fysiska skick, kontroll av anslutningar och övervakning av systemets prestanda.

Livslängden på ett solcellsbatteri varierar beroende på typ och hur det används, men de flesta moderna solcellsbatterier har en förväntad livslängd på mellan 10 till 15 år. Korrekt installation och underhåll kan förlänga batteriets livslängd ytterligare.