bakgrund press photonic roslagssol

Photonic förvärvar Roslagssol

Photonic Power Systems Sweden AB, en innovatör inom förnybar energi, är stolta över att offentliggöra förvärvet av samtliga aktier i Roslagssol AB, en ledande aktör inom solenergisegmentet i Norrtälje med omnejd. Denna betydelsefulla affär markerar en viktig milstolpe i Photonic Power Systems Swedens expansionsstrategi och understryker företagets engagemang för att främja hållbar energianvändning.

Roslagssol AB, känt för sin expertis och sitt starka lokala engagemang, har länge varit en betrodd leverantör av högkvalitativa solcellslösningar. Genom detta förvärv kommer Photonic Power Systems Sweden AB att integrera Roslagssols omfattande kunskap och erfarenhet inom solenergi med sin egen avancerade teknologi och resurser. Detta samgående skapar en kraftfull kombination som syftar till att accelerera utvecklingen och tillgängligheten av solenergilösningar.

För Photonic Power Systems Sweden AB representerar förvärvet inte bara en utökning av verksamheten utan också en möjlighet att ytterligare stärka sin position på marknaden. “Det här är en spännande tid för oss”, säger VD Mikko Wedin, “Genom förvärvet av Roslagssol AB kan vi nu erbjuda våra kunder ännu bättre och mer omfattande solenergilösningar. Det här är ett stort steg framåt i vår strävan att bidra till en mer hållbar värld.”

Det nya samarbetet förväntas medföra betydande fördelar för såväl befintliga som nya kunder. Genom att kombinera Roslagssols lokala expertis med Photonic Power Systems Swedens innovativa teknologier och resurser, kan kunderna se fram emot förbättrade produkter, tjänster och support. “Vår vision är att göra solenergi tillgänglig för alla”, säger VD Mikko Wedin.

Läs mer här

Relaterat
Intresseformulär Privat